Sunday, June 24, 2007

Seiskahaaste Kikilta

I'll write this post in Finnish if you don't mind. This is a quite popular meme in Finnish fashion blogosphare. I was challenged by Kiki. Here is my answer:

Eli pelin säännöt: Jokainen aloittaa kertomalla 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään. Ihmiset jotka pääsevät tähän peliin mukaan kirjoittavat nämä 7 asiaa itsestään sekä pelin säännöt omaan blogiinsa. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta ihmistä tähän peliin ja ilmoittaa näiden ihmisten nimet omassa blogissaan. Heidän tulee myös jättää kommentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin ja että he löytävät ohjeet omasta blogistasi.

1. Rakastan elokuvien katselemista. En tiedä mitään parempaa tekemistä. Avomieheni ja minä katselemme yleensä kolmesta neljään elokuvaa viikonloppuisin, ja joskus silloin tällöin viikolla vielä lisää. Käymme aika harvoin leffateatterissa katsomassa mitään, sillä nörtteinä "vuokraamme" kaikki leffat DC++:sta...

2. Luen addiktoituneesti muotiblogeja ja muotilehtiä ja katselen muotiin liittyviä ohjelmia, mutta kuitenkin inhoan shoppailua täydestä sydämestäni enkä sen vuoksi omista mitään kivoja muodinmukaisia vaatteita. Minulla on myös selkeä ongelma rahan käyttämisen kanssa - en osaa käyttää rahaa muuta kuin sellaisiin asioihin joihin on aivan pakko. Toisin sanoen olen siis äärimmäisen pihi.

3. Äiti leikkaa ja värjää hiukseni. Oikea parturi on kajonnut hiuksiini elämäni aikana maksimissaan viisi kertaa. Hiustyylini on pitkä ja suora, joten mielestäni ei ole mitään järkeä maksaa suuria summia pelkästä latvojen tasaamisesta kun äiti tekee sen kerta ilmaiseksi ja aivan yhtä hyvin. Värjäystuloksetkin ovat aina olleet toiveenmukaiset.

4. Minulla on kahdet silmälasit, joita käytän. Ensimmäiset ovat siistit ja aikuismaiset ja käytän niitä aina julkisesti. Mutta sen lisäksi minulla on yhdet paljon vanhemmat ja rumemmat lasit, joita käytän kotona aamuisin ja iltaisin ja yleensä myös lukiessani tai tietokoneella, jolloin ei tarvitsekaan nähdä kauas. En näe niillä oikeasti kunnolla, mutta tarpeeksi hyvin jotta voin pitää niitä. Niiden linssit ovat myös kuluneet niin että ne näyttävät aina likaisilta.

5. Kännykkäni nimilistassa ainoastaan muutamat ihmiset koulusta ovat oikealla nimellään. Kaikille muille olen keksinyt jonkin lempinimen tai kuvaavan sanan. Minulla ei ole koskaan ollut vaikeuksia muistaa niitä. Tykkään myös pitää nimilistani mahdollisimman kompaktina, joten turhia numeroita sieltä ei löydy. Kännyköihin liittyen vielä, että inhoan soittaa puheluita. Pelkään aina että keskeytän jotain tärkeää. Kommunikoinkin oikeastaan pelkästään tekstiviestien välityksellä.

6. En osaa enkä halua laittaa ruokaa. Kokkailemisen tässä talossa hoitaa avomieheni. Valitettavasti hänkään ei osaa tehdä oikeastaan muuta ruokaa kuin tavallista parempaa spagettikastiketta. Syömme sitä siis usein. Ruokavalioomme kuuluu kiinteästi myös X-tra pyttipannu ja mama-nuudelit Rainbowin Mexicana-tonnikalan kera.

7. En käytä muita sormuksia kuin kihlasormustani ja kaulassani roikkuu aina avomieheltä syntymäpäivälahjaksi saamani sydänriipus. Mutta korviksia vaihtelen usein. Tykkään eniten riippuvista ja mieluiten melko näyttävistä. Kaikki suosikkikorvikseni olen tainnut saada äidiltäni, jolla itsellään on myös aikamoinen korukokoelma.

***
En haasta ketään, sillä olen jo pudonnut täysin kärryiltä että kuka tämän on tehnyt ja kuka ei. Mutta mikäli et ole tehnyt tätä ja haluaisit, voit ilmiantaa itsesi niin minä haastan sinut.

No comments:

Post a Comment