Tuesday, October 07, 2008

"No colors anymore, I want them to turn black"

My favorite color is black and I wear it on a daily basis. Pretty much all my tops are black; I have black t-shirts, black tank tops, black jerseys, black long-sleeved shirts... Only my jeans are blue. And J.R. likes to wear black too. Even more than I do, I guess, since he's wearing it head to toe. Sometimes I think that wearing black is like some kind of uniform for nerds.

Anyway. On a laundry day our bathroom looks like this:It looks like a funeral procession of clothes. Depressing.

4 comments:

 1. Mäkin tein joskus viime vuonna sellaisen suunnitelman, että käyttäisin vain mustaa ja valkoista. Se ei ihan toiminut tietenkään, mutta on hyvä peruste.

  Mun mielestä mustan ainoa harmittava puoli on se, että sen täytyy oikeasti olla tosi "tuoretta" mustaa, että se olisi hienoa. Sellainen pesussa vähänkin haalistunut musta on tosi ankeeta.

  Omo BlackVelvet on ihan hyvä pesuaine.

  ReplyDelete
 2. Mustaa käytetään varmaan siksi niin paljon kun se on niin helppo. Ja helposti myös tylsä. Mulla on mustaa siksi et siihen voi helposti yhdistää jotain värikästä, ilman et on mikää kävelevä sirkusteltta.

  Ja voi just käyttää kaks viikkoo mustia ja tulee sopivasti koneellinen mustaa, sit vaihtaa taas värillisii. Ei yhtää laskelmoivaa. :P

  ReplyDelete
 3. Ainiin. Petelle piti sanoa et hieno suunnitelma, mun mielestä musta ja valkoinen näyttää tosi hienoilta yhdessä. En vaan ite muista sitä ikinä. :D

  ReplyDelete
 4. Mä luulen että nörteille kyllä riittää sellainen kulahtaneempikin musta. Kun tarkoitus ei varmaan ole näyttää niin kuulilta, vaan päästä vaatteiden suhteen todella helpolla, niin kuin Elina teorisoi.

  Mutta tota BlackVelvetiä voisi sinänsä kyllä koittaa, kun kaikki vaatteet ihan tosissaan sattuu olemaan mustia. Ja ne mitkä ei ole mustia, on sitten harmaita, mikä on ainakin mun mielestä vaan yks mustan sävy :D

  ReplyDelete