Tuesday, January 13, 2009

Unhelpful girlfriend award goes to...

Yesterday I went shopping with J.R. He needed new pants. I wasn't as helpful shopping assistant as he was earlier when we were shopping new jeans for me. He let me stay in the fitting room and brought me new and new jeans to try on. I just had to put them on and say what I thought about them. His patience seems to be endless.

When J.R. was looking for the pants, I just kept dropping comments like "My dad would wear those", "My dad would wear those too" and "My dad wears those". And that's not particularly helpful. I didn't hunt the smaller/bigger sizes for him either, even though he kindly did that for me. But I did stay in the fitting room to keep an eye on his stuff.

J.R. is really skinny, so he has troubles with finding fitting pants. He tried on some nice velvet pants. They were too big. He asked for a smaller size but the sales woman said that the smaller size doesn't even exist. I feel a bit sorry for him. My size is very regular so it's almost always availabe. His size seems to be often sold out.

He was particularly looking for velvet pants, but it's not the velvet pants season right now. So after a while he decided to go for blue jeans, which feels weird to me. My J.R. has always wore nothing but black pants, but of course I would accept the change.

But he bought nothing. I didn't buy anything either. Pants and jeans are hard to buy.

8 comments:

 1. they are hard to buy! I have skinny legs too, so I sympathize. Just remember not to beat yourself up over being kind of not-helpful. Write him a nice letter today or something sweet like that.

  ReplyDelete
 2. Tadaa mä änkesin suosikkini yliopiston firefoxiin. :D

  En oikeasti ymmärrä mikset pysty kommentoimaan. Siinä välissä en tehnyt muutoksia kun viimeksi onnistuit kommentoimaan ja sitten ei enää onnistunutkaan. P*ska juttu koska tykkään kommenteista.

  Onkohan housujen ostaminen kellekkään helppoa? Malleille?

  ReplyDelete
 3. Nii! Ja mä haluaisin kommentoida! Mun edellinenkin kommentti siihen Batman-postaukseen katos jonnekin ties mihin syövereihin. Mä en kohta kommentoi enää. Angst angst angst.

  ReplyDelete
 4. Olisitte menny JC:hen, sieltä aina poistuu farkkujen kanssa, vaikka ovatkin hieman hintavia. Kaikki käyttää muutenki nykyään farkkuja, eikä oikeen tunnu olevan valinnanvaraa muissa.

  ReplyDelete
 5. Mä kokeilin varmaan kaikkia JC:n farkkuja, kun olin siellä. Ja tietenkin ne ainoat jotka tuntui edes harkitsemisen arvoisilta, oli 130e. Joku 100e olisi vielä mennnyt, mut mulle noi on niin kulutustavaraa, etten ala enempää maksamaan. Tai ehkä jos tuun tosi epätoivoiseksi.

  Ja J.R. keksi ton farkkuidean niin myöhään, ettei me oikeastaan sille hirveästi ehditty edes katsomaan sillä kertaa. Pitää mennä toiste ja sitten olla epätoivoisia molemmat. Silläkään ei oikein ole käytettäviä housuja enää :P

  ReplyDelete
 6. Jos jaksat ni käy tekemäs joku spämmikommentti. Poistan sen kyl sit jos se ylipäätään suostuu edelleenkään näyttämään niitä.

  ReplyDelete
 7. Pitäis olla sellainen puoti, joka tekee mittatilausfarkkuja. Miksi farkkuja ei saa silleen, vaikka pukuja ja kaikkea muuta saa?

  Aina on farkuissa joku vikana. Viime vuosina on useimmiten ollut väri: sellaiset typerät valmiiksihaalistetut on hallinneet markkinoita.

  Jos löytää hyvät farkut, kannattaa ostaa kerralla vähintään kahdet.

  ReplyDelete
 8. Mulla suurin murheenkryyni on yleensä polvet. En tiedä mikä mun polvissa on vikana, mutta niiden kohdalta farkut ei oikein ikinä haluaisi istua nätisti. Lieneekö syynä väärä pituus vai mikä.

  Mä olen nyt ehkä puoli vuotta pitänyt yksiä ja samoja farkkuja, sen takia kun ei yksinkertaisesti ole ollut muitakaan ehjiä. Nyt niissäkin on nätti reikä polven kohdalla, eikä uusista ole tietoakaan. Pitää vain pitää kun ei ole muutakaan. Ja arvaa missä välissä niitä saa pestyä, kun joka päivä pitää olla päällä? :D

  Tuo on hyvä idea alusvaatteissa ja muissa, että ostaa kahdet kun löytää hyvät ja kivat. Mutta farkut on yleensä ainakin mun mielestä niin hintavat, että jo yksienkin ostaminen itkettää vähän, ellei satu osumaan paikalle just hyvän tarjouksen aikaan.

  ReplyDelete